top of page

Tennis/voetbalterrein

Op dit domein kan je veel sporten beoefenen. Er is een afgesloten privé tennis/voetbal terrein op kunstgras. Het terrein is enkel voor de vakantiegangers van Jardim dos Vales toegankelijk. Er zijn 6 tennisraketten beschikbaar in verschillende maten.  Er zijn ook enkele voetballen.

IMG_7094.JPG
Zwembad
 

Naast het zwembad is er een graspleintje waar men  verschillende sporten kan beoefenen zoals badminton, volleybal , beachball. Het nodige materiaal om deze sporten te beoefenen is  aanwezig. 

Naast het huis is er ook een petanquebaan en er zijn ook petanqueballen beschikbaar. In het bos staat er ook een ping pong tafel.

praiadelrey.JPG
Diverse
 

In de streek kan je mooie wandelingen maken of mountainbiken. Deze kunnen gehuurd worden.

Op 25 min van Fanadia vind je aan de kust 4 golfterreinen waaronder de mooie linksbanen Praia del Rey en het vrij recente Westcliffs.

Dicht bij Peniche op 25 min van Fanadia is er een wildwaterpark en in Baleal kan je gaan surfen.

Het strand van de lagoon in Foz do Arelho is ook heel uitnodigend voor mooie strandwandelingen en de kinderen kunnen er gratis voetballen en beachvolleybal spelen.

In de zomermaanden ligt er in de baai van Sao Martinho do Porto een springkasteel in het water. Ideaal voor een uurtje springplezier voor de kids.

IMG_6363.jpg
IMG_6187.jpg
bottom of page